Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Biciklistu iz Đakova izmjereno 3,21 promila alkohola u krvi

  Proteklog vikenda na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirano je 20 biciklista i 21 vozač osobnog automobila koji su upravljali pod utjecajem alkohola.

  Osim alkohola evidentirana su još 182 prekršaja od kojih je bilo 73 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 25 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 23 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 3 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 2 prekršaja upravljanje pod zabranom, 5 prekršaja upravljanje neregistriranim vozilom i 51 ostali prekršaj.

  Najveća koncentracija alkohola evidentirana je jučer, oko 2,18 sati, u Đakovu, kada su u nadzoru prometa policajci zaustavili 23-godišnjeg biciklistu. Alkotestiranjem mu je evidentirano 3,21 promila alkohola u krvi.

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća u kojima su u dvije nesreće dvije osobe zadobile lake ozlijede, dok je u četiri nesreće nastala materijalna šteta.

  U dvije prometne nesreće vozači su bili alkoholizirani.

  Tri prometne nesreće su se dogodile na području Belišća, dvije na području Belog Manastira, a jedna na području Osijeka.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog