Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zoran Vinković čestitao građanima praznik rada

  “Poštovane građanke i građani Grada Đakova i Đakovštine,

  Upućujem Vam iskrene čestitke povodom 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada.

  Svim radnicima želim puno uspjeha u radu, kako bi svojim radom sebi, svojoj obitelji i cijeloj zajednici osigurali bolji životni standard, a time stvorili i uvjete za život dostojan čovjeka u 21. stoljeću.

  Danas, baš na ovaj dan kada se prisjećamo obespravljenih radnika kroz povijest, treba podsjetiti da Hrvatska i dalje ima visoku stopu inozemne zaduženosti, nepovoljnu investicijsku klimu, rast cijena energenata poput struje i plina i na koncu ogroman problem odlaska najproduktivnijeg dijela društva na rad izvan Hrvatske.

  I zato danas, kada obilježavamo Međunarodni dan rada, ne mogu ne misliti na sve Vas svoje nezaposlene i obespravljene sugrađanke i sugrađane, na sve Vas koji vrijedno radite, ali od svoga rada ne možete živjeti život dostojan čovjeka, bez obzira da li ste industrijski radnici, obrtnici, prosvjetari, liječnici, znanstvenici, umjetnici ili pak poljoprivrednici.

  Ipak, koliko god nam se ekonomska i socijalna situacija čine bezizglednom, ne smijemo potonuti u pesimizam. Vjerujem da svi zajedno, istina, uz puno odricanja, možemo bolje i da ćemo učiniti sve kako bismo stvorili uvjete za otvaranje novih radnih mjesta i svojim primjerom pokazali da se kriza može pobijediti.

  U nadi da će sutra ipak biti bolje čestitam vam Međunarodni praznik rada” – zaključio je Zoran Vinković Predsjednik HSU Osječko – baranjske županije.

  Foto: Arhiva

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog