Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Gradska vijećnica Ljiljana Pološki Jurjević (HNS): “Kada će završiti radovi u Preradovićevoj?”

  S liste „Za boje našega grada” u Gradsko vijeće, nakon što danas položi prisegu, ulazi Ljiljana Pološki Jurjević, predsjednica đakovačke podružnice HNS-a, najavila je na današnjoj konferenciji za novinare.

  Unaprijed se radujem suradnji s vijećnicama s liste „Za boje našeg grada” koje su u Gradskom vijeću, bit ćemo, naravno, oporba, a cilj mi je štititi interese svih građana grada Đakova, te ih i ovim putem pozivam da nam se slobodno obrate sa svim pitanjima i prijedlozima koje imaju jer vrata HNS-a su otvorena za sve građane i za njihove prijeloge i pitanja. Nadam se da ću svojim iskustvom iz dosadašnjih mandata gradske vijećnice doprinijeti kvaliteti rada Gradskog vijeća. Bit ću afirmativna, naravno, HNS će podržati svaki dobar prijedlog i svaki dobar projekt koji će biti u Gradskom vijeću, ali, kao opozicija, upozoravat ćemo i ukazivati na sve probleme i problematiku grada koju imamo, a problema je, nažalost, u ovom gradu trenutno jako puno, pa čak i previše”, ocijenila je HNS-ova vijećnica.

  Već za svoj prvi aktualni sat najavila je pitanje za gradsku vlast.

  Goruća problematika našega grada je pitanje Preradovićeve ulice. Pozivam gradsku vlast da nam kaže točan datum kada kreću i kada će završiti radovi na pješačkim stazama i kolnim prilazima u Preradovićevoj ulici jer i naši sugrađasni, a pogotovo stanovnici Preradovićeve ulice to zaslužuju znati? Bliži nam se Dan Grada, a situacija je po pitanju Preradovićeve poražavajuća”, konstatirala je buduća gradska vijećnica Ljiljana Pološki Jujrević.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog