Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Četiri žene s liste “Za boje našeg Grada” od danas u Gradskom vijeću

  Uoči današnje promjene u sastavu Gradskog vijeća biračima se priopćenjem obratila nezavisna vijećnica Mirjana Adrić.

  „Vašim izborom, odnosno povjerenjem koje ste nam dali na Izborima 2021. godine lista…koja nosi naziv “Za boje našeg grada” u Gradskom vijeću Grada Đakova zastupljena je sa četiri vijećnika.

  Ono što je od danas zanimljivo je da su to četiri vijećnice, četiri žene, koje su spremne opravdati ukaznao povjerenje. Iako smo u Gradskom vijeću oporba, na primjeren način glasno, otovoreno i argumentirano progovaramo i pratimo sve što je od interesa za naš grad, odnosno sugrađane.

  Uz dosadašnje vijećnice Mirjanu Adrić, Ivanu Francem, Martu Soldo od danas je s nama i Ljiljana Pološki Jurjević.

  Da bi u svom radu i više uspjele potrebna nam je suradnja s vama, stoga vas pozivamo da nam ukažete na sve pojedinosti i nepravilnosti s kojima se susrećete. Kako je naš motiv za ulazak u politiku i bio nedostatak javne komunikacije, naša zadaća je komnicirati s vama, jer aktualna gradska vlast, uz potporu Tihomira Mihalja, i tako ima dovolju većinu da donese bilo kakvu odluku, pa taman da odluče i katedralu iznijeti iz Đakova.

  Zajedno s vama želimo da naš grad živi vedre i pozitivne boje…vaše vijećnice”, navodi se u priopćenju nezavisne vijećnice Mirjane Adrić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog