Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Slavonija je jedna od najboljih regija po humanosti i spremnosti za pomoć”

  Predsjednik Hrvatskog Crvenog križa dr. Josip Jelić posjetio je danas Gradsko društvo Crvenog križa Đakovo koje, kako je ocijenio, ima dugu i dobru tradiciju, osobito u posljednjih tridesetak godina.

  Istkanjuo je kako nikada nije bilo nikakvih problema niti pritužbi korisnika pomoći, a posebno je naglasio rezultate u dobrovoljnom davalaštvu krvi.

  „Čak niti koronapandemija nije ih omela u prikupljanju krvi i već se zna da u Đakovu tijekom svake akcije čeka veliki broj darovatelja krvi koja ide ne samo u slavonske bolnice nego i izvan Slavonije”, naglasio je predsjednik HCK podsjetivši i na veliki doprinos đakovačkog Crvenog križa tijekom Domovinskog rata, posebno u zbrinjavanju izbjeglica, ali i tijekom poplava i potresa.

  „Đakovo je uvijek dalo maksimum i jedno je među 131 društvom u cijeloj Hrvatskoj koje je nama za ponos”, istaknuo je Jelić.

  „HCK je i na nacionalnoj razini spreman djelovati u skladu sa svojom misijom, a to su pokazla i nedavna zbivanja kada se veliki broj volontera, interventnih timova i zaposlenika Crvenog križa odazvao svim situacijama i izazovima”, zaključio je predsjednik Jelić naglasivši također da HCK uživa i veliki međunarodni ugled o čemu svjedoči, kako je rekao, i izbor u Glavni odbor Međunarodne federacije Crvenog križa koja broji 192 zemlje.

  Posebno je naglasio da je “Slavonija jedna od najboljih regija po humanosti i po spremnosti za pomoć”.

  1 komentar

  1. Pingback: “Slavonija je jedna od najboljih regija po humanosti i spremnosti za pomoć”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog