Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Foto izložba “100% domaće: hrvatski autori u Godini čitanja”

  Petu godinu zaredom Foto-kino klub Đakovo i Gradska knjižnica i čitaonica početak nacionalne manifestacije „Mjesec hrvatske knjige” obilježavaju otvorenjem izložbe fotografija kojoj prethodi fotonatječaj. Izložba će biti otvorena u petak u 19 sati, a odabrano je ukupno 60 fotografija.

  Tema ovogodišnjeg fotonatječaja bila je „100 % domaće: hrvatski autori u Godini čitanja”- u skladu s temom Mjeseca hrvatske knjige. Natječaj je bio otvoren od 20. kolovoza do 30. rujna, a prijavila su se 144 autora iz 53 mjesta Hrvatske i Bosne i Hercegovine koji su poslali 414 fotografija.

  Prosudbeno povjerenstvo odlučilo je da prvu nagradu dobije Nenad Martić za fotografiju Ciganin, ali najljepši; 2. nagrada: Marinko Polović: Fališ mi, a 3. nagrada: Mary Crnković Pilaš: Grad u zrcalu.

  Pet je autora pohvaljeno, a osim izložbe odabranih fotografija, posjetitelji će moći pogledati i “utješnu” izložbu na kojoj će biti izložena po jedna fotografija malog formata svih autora koji nisu odabrani za “glavnu” izložbu.

  1 komentar

  1. Pingback: Foto izložba “100% domaće: hrvatski autori u Godini čitanja”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog