Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ivna Marija Ćorić pokrenula terapijsko jahanje u Pisku

  Od proljeća ove godine osobama s teškoćama s područja Đakovštine, a posebno djeci, ponovno je moguće terapijsko jahanje.

  Naime, u Pisku djeluje „Equijoy”, Obrt za terapijsko jahanje, promicanje zdravlja i života, čija vlasnica je Ivna Marija Ćorić, prvostupnica sestrinstva, koja se jahanjem bavi već dugi niz godina.

  Ovo je ostvarenje moga sna, imati malu štalu s konjima, raditi s ljudima, s djecom, s djecom koja imaju poteškoća u razvoju. Ovo je stvarno ostvarenje svakog sna mene i moje sestre. Štala se nalazi u Pisku 22, kod crkve, a to je obrt za terapijsko jahanje i promicanje zdravlja i života i bavimo se školom jahanja, treningom konja, treningom djece i terapijskim jahanjem. Obrt je otvoren prije godinu dana, u rujnu prošle godine, ali smo zbog radova i svega krenuli s poslom u travnju ove godine kada smo preselili konje. Terapijsko jahanje još nije toliko popularno, ljudi još nisu osjetili tu povezanost konja i ljudi, ali svatko tko to nije probao trebao bi probati i vidjeti koliko konji zapravo utječu na nas ljude i na djecu”, kaže mlada vlasnica obrta Equijoy.

  Opširnije o učincima terapijskog jahanja na djecu s teškoćama govorimo u emisiji Nevenovci u srijedu u 13:30.

  omentara

  1. Pingback: Ivna Marija Ćorić pokrenula terapijsko jahanje u Pisku

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog