Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tijekom vikenda 20 alkoholiziranih vozača

  U vremenu od 6. do 8. kolovoza, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 20 alkoholiziranih vozača; 13 osobnog automobila i 7 bicikla.

  U petak, 6. kolovoza, u Dragotinu, u 19,20 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču 51-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Dragotina, koji je upravljao traktorom i neregistriranom prikolicom i nepropisno se kretao kolnikom, evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 0,99 grama po kilogramu.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 8 300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „F“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 3 negativna prekršajna boda.

  U subotu, 7. kolovoza, u 00,10 sati, u Đakovu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 49-godišnji hrvatski državljanin iz Semeljaca, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila sletio je s kolnika te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 0,85 grama po kilogramu.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 6 500 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 3 negativna prekršajna boda.

  U 8,15 sati, na državnoj cesti broj 7, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 20-godišnji hrvatski državljanina iz Tomašanaca, uslijed nepropisnog kretanja sišao je s kolnika te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 0,94 grama po kilogramu.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 6 300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 3 negativna prekršajna boda.

  Tijekom vikenda policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske provodili su pojačane mjere usmjerene na sankcioniranje prekršaja koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i posljedica u istima.

  Evidentirana su   204 prekršaja od kojih 99 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 46 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 22 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 1 upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 1 upravljanje pod zabranom, 3 upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 32 ostala prekršaja.

  1 komentar

  1. Pingback: Tijekom vikenda 20 alkoholiziranih vozača

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog