Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prošli tjedan na području PP Đakovo 5 prometnih nesreća

  U vremenu od 31.05.-06.06.2021. godine na području policijske postaje Đakovo evidentirano je 5 prometnih nesreća, od kojih je 1 prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj su dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede, te 4 prometne nesreće s materijalnom štetom.

  Dana 31.05.2021. godine oko 03,30 sati, u Kešincima, I.L.Ribara, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom koju je prouzrokovao vozač osobnog automobila  uslijed nepropisnog uključivanja vozilom u promet. Nakon prometne nesreće vozač je s vozilom napustio mjesto događaja, a da vlasniku oštećenog osobnog automobila nije ostavio podatke o sebi i vozilu s kojom je prouzrokovao prometnu nesreću. Vozač i vozilo pronađeni su od strane policijskih službenika PP Đakovo, te je obavljen očevid nad vozilom.

  Dana 31.05.2021. godine oko 15,45 sati, u Viškovcima u Ulici I.Tišova, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Navedenu prometnu nesreću prouzrokovao je vozač teretnog automobila uslijed nepropisnog uključivanja vozilom u promet.

  Dana 02.06.2021. godine oko 10,40 sati, u Đakovu u Ulici A.Starčevića, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Navedenu prometnu nesreću prouzrokovao je vozač traktora uslijed nepropisnog skretanja.

  Dana 03.06.2021. godine oko 03,45 sati, na đakovačkoj obilaznici, odnosno na raskrižju Državne ceste broj 7, Državne ceste broj 38 i Ulice F.Račkog, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Navedenu prometnu nesreću prouzrokovao je vozač osobnog automobila uslijed neprilagođene brzine kretanja. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je isti upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola u krvi u koncentraciji od 0,90 g/kg.

  Dana 06.06.2021. godine oko 08,15 sati, u Koritni, u  Ulici  Štrosmajerova, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, u kojoj su dvije osobe zadobila lake tjelesne ozljede. Navedenu prometnu nesreću prouzrokovao je vozač osobnog automobila uslijed neprilagođene brzine kretanja vozilom po kolniku.

  1 komentar

  1. Pingback: Prošli tjedan na području PP Đakovo 5 prometnih nesreća

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog