Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 64-godišnjak vozio bicikl s 2,18 promila

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane su 4 prometne nesreće.

  U 3 prometne nesreće 7 osoba je lako tjelesno ozlijeđeno, dok je jedna prometna nesreća za posljedicu imala materijalnu štetu.

  Na području Osijeka dogodile su se dvije prometne nesreće, a na području Đakova i Belog Manastira dogodila se po jedna prometna nesreća.

  U vremenu od 4. do 6. lipnja, na području ove Policijske uprave u prometu je evidentirano 18 vozača (14 vozača osobnih automobila, 3 vozača bicikla i 1 vozač mopeda) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  U navedenom vremenu, evidentirano je još 236 prekršaja, od kojih 142 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 27 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 16 prekršaja nepropisnog korištenja mobitelom za vrijeme upravljanja vozilom, 3 prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 11 prekršaja upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom, 1 prekršaj odbijanja alkotestiranja i 36 ostalih prekršaja.

  Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u petak, 4. lipnja, u 00,30 sati, u Osijeku, u Kninskoj ulici, kada je u prometu zaustavljen biciklist, 64-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,18 grama po kilogramu.

  Jučer, 6. lipnja, u 1,45 sati, u Osijeku, u ulici Kneza Trpimira, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil. Vozaču, 24-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Slakovaca, evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 1,62 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
  Za počinjeni prekršaj propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Jučer, 6. lipnja, u 6,10 sati, u Baranjskom Petrovom Selu, dogodila se prometna nesreća u kojoj su 2 osobe lako tjelesno ozlijeđene. Vozaču osobnog automobila, 21-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Viljeva, istekla je važnost prometne dozvole te nije koristio sigurnosni pojas. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, 21-godišnjak je vozilom sletio s kolnika te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 0,97 grama po kilogramu.
  Za počinjene prekršaje propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 9 700 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 3 negativna prekršajna boda.

  Jučer, 6. lipnja, u 23,30 sati, u Osijeku, u Kninskoj ulici, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 24-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,35 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
  Za počinjeni prekršaj propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: 64-godišnjak vozio bicikl s 2,18 promila

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog