Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Maja Pačarić obranila naslov prvakinje Hrvatske, osvojila je 2 zlata

  Na obnovljenom atletskom stadionu u Karlovcu, u organizaciji AK Karlovac, održalo se ovogodišnje Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke. Maja Pačarić (AK Dinamo) prvi dan je trčala utrku na 1500 m i pobijedila s vremenom 4:27,76. Tu uspjehu nije bio kraj. Drugog dana natjecanja Pačarić se natjecala u dvije utrke. U štafeti 4×400 metara trčala je zadnju izmjenu, a drugu zlatnu medalju osvojila je u utrci na 800 metara.

  „Prvi dan trka je više bila taktička, na državnim prvenstvima se više ide na plasman nego na rezultate, ali svakako sam zadovoljna. Mislim da se par godina nije ovako trčalo na seniorskim prvenstvima Hrvatske. Drugi dan je malo drugačije izgledao. 800 metara je isto taktička trka, ali sam vodstvo preuzela već nakon 400 metara i u svom ritmu završila,“ rekla je Maja za naš radio.

  Pačarić je posebno zahvalila i čestitala svojim kolegicama iz kluba s kojima je trčala štafetu 4×400 metara ispod 3:50.

  „Osjećaj je naravno super. Lijepo je biti prvak države, pogotovo kad obraniš naslov. Ova pobjeda znači kvalifikacije za reprezentaciju Hrvatske i predstavljanje Hrvatske prvo na Balkanijadi sredinom 6. mjeseca te Kupu Europe krajem 6. mjeseca. To su najbitnija natjecanja na kojima ću se natjecati ove godine. Već u srijedu idemo na miting u Maribor,“ izjavila je prvakinja Hrvatske Maja Pačarić.

  1 komentar

  1. Pingback: Maja Pačarić obranila naslov prvakinje Hrvatske, osvojila je 2 zlata

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog