Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U OBŽ 64 novopozitivne osobe, tri s područja Đakova

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus su testirana 374 uzoraka od kojih su 64 bila pozitivna, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

  Na području Osijeka živi 28 novopozitivnih osoba, po četiri su s područja Belog Manastira i Donjeg Miholjca. Po tri s područja Đakova, Valpova i Čepina. Po dvije novopozitivne osobe prebivalište imaju Našicama, Antunovcu, Bilju, Erdutu i Čemincu te po jedna osoba u Šodolovcima, Bizovcu, Erdutu, Đurđenovcu, Kneževim Vinogradima, Popovcu, Koški, Ernestinovu i Podgoraču.

  Na bolničkom liječenju nalaze se 123 osobe oboljele od COVID-19, i to 97 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 22 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 26 pacijenata s tim oboljenjem. U posljednja 24 sata preminula je jedna osoba s područja Osječko-baranjske županije oboljela od COVID-19 u dobi od 86 godina.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se nalazi 1113 osoba.

  Policijski službenici samoinicijativno su provjerili poštivanje mjere samoizolacije kod 15 osoba i dvije su osobe na području Općine Drenje kršile propisanu mjeru. Samostalno su izvršili nadzor 165 objekata.

  1 komentar

  1. Pingback: U OBŽ 64 novopozitivne osobe, tri s područja Đakova

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog