Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Policija spasila ribiča iz nabujale rijeke

  U utorak, 12. travnja, u prijepodnevnim satima, 65-godišnji hrvatski državljanin iz Veliškovaca odvezao se biciklom na pecanje na rijeku Dravu u blizini mjesta Gat.

  Tijekom večeri 65-godišnjak se nije vratio kući s pecanja i nije se više javljao na mobilni telefon.

  Zbog sumnje da se 65-godišnjem suprugu nešto dogodilo, supruga je 13. travnja, u 19,45 sati, u Policijskoj postaji Belišće prijavila da se 65-godišnji suprug nije vratio kući s pecanja i da se više ne javlja na mobilni telefon.

  Po zaprimanju nestanka osobe, policijski službenici Policijske postaje Belišće organizirali su potragu u kojoj je sudjelovalo i više djelatnika HGSS i ribiča udruge Gat, a koja je trajala kasno u noć.

  Jučer 14. travnja, u jutarnjim satima, nastavljena je potraga za nestalim 65-godišnjakom, u koju su bili uključeni i policijski službenici Interventne policije Osijek kao i lokalno stanovništvo.

  Policijski službenici interventne policije su u 16,10 sati, u predjelu zvanom „Komarice“ nedaleko mjesta Gat u rijeci Dravi, pronašli 65-godišnjaka, a koji se zadnjim atomima snage grčevito držao za granu boreći se za vlastiti život.

  Policijski službenici su hitnom intervencijom pristupili spašavanju unesrećenog kojeg su izvukli iz hladne i nabujale rijeke i u zadnjem trenutku spasili mu život.

  Zbog iscrpljenosti i pothlađenosti 65-godišnjak je prevezen je u Kliničku bolnicu Osijek gdje su liječnici utvrdili da nema drugih ozljeda osim pothlađenosti te je zadržan na liječenju.

  Tekst i foto: PU OBŽ

  1 komentar

  1. Pingback: Policija spasila ribiča iz nabujale rijeke

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog