Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Osvojila zlato i srebro: Maja Pačarić opet među najboljima u Hrvatskoj

  Ovoga vikenda zagrebački velesajam bio je domaćin atletskog seniorskog prvenstva Hrvatske za atletičare i atletičarke, na kojemu su nastupili atletičari iz 17 klubova. Sveukupni pobjednik natjecanja bili su članovi AK Dinamo-Zrinjevac (18), drugi je bio AK Agram (13), a treći AK Split (6).

  Na prvenstvu se posebno istaknula naša Maja Pačarić koja je nastupila u čak tri utrke. Maja je na 800 metara bila zlatna (2:12,82), a nakon samo sat vremena stanke, nastupila je u utrci na 1500 metara i osvojila srebrnu medalju. Uslijedila je štafeta 4×400 metara, gdje je Maja trčala zadnju izmjenu.

  – Presretna sam. Zbog epidemiološke situacije bilo je veliko pitanje hoće li se natjecanje uopće održati, što je svima nama atletičarima teško palo. U zadnji čas smo saznali da će natjecanja ipak biti. K tome, bilo je jako naporno jer je u zadnje vrijeme tempo baš intenzivan. Pet tjedana zaredom smo na natjecanjima i to od Beča do Istanbula pa, uz posao, jako puno vremena odlazi na putovanja. Ovo je dokaz da se dobro trenira i stvarno sam sretna što sam uspjela doći i do titule prvakinje Hrvatske u dvorani, rekla nam je Maja.

  Nakon dvoranskog prvenstva, pred atletičarima su pripreme za novu sezonu na otvorenom. Maja Pačarić početkom godine je postala članica AK Dinamo-Zrinjevac, a njen trener je Damjan Sedić.

  Podsjetimo, Maja Pačarić je u kolovozu 2020. godine, nakon tri godine izbivanja sa sportskih terena, postala državna seniorska prvakinja Hrvatske na 800 metara na otvorenom.

  Foto: Ustupljena fotografija

  1 komentar

  1. Pingback: Osvojila zlato i srebro: Maja Pačarić opet među najboljima u Hrvatskoj

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog