Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanin Domagoj Duvnjak najbolji hrvatski sportaš godine

  U 69. izboru Sportskih novosti Đakovčanin Domagoj Duvnjak proglašen je najboljim hrvatskim sportašem godine. Duvnjak je postao tek drugi rukometaš nakon Ivana Balića (2007.) koji je proglašen najboljim sportašem godine, a svoj prvi trofej Sportskih novosti osvojio je kao najbolji igrač Europskog prvenstva u Austriji, Norveškoj i Švedskoj. Konkurenti za nagradu bili su mu nogometni reprezentativac Ivan Perišić, osvajač trostruke krune s Bayernom, najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić, brončani na SP-u laseraša jedriličar Tonči Stipanović te trojica europskih doprvaka u gimnastici Tin Srbić, Filip Ude i Aurel Benović.

  Duvnjak je trenutno igrač njemačkog Kiela s kojim je ove godine osvojio njemačko prvenstvo, a s kojim ovih dana ima priliku postati i europski klupski prvak.

   

  Ženska rukometna reprezentacija proglašena je najboljom ekipom godine, muška rukometna reprezentacija je momčad godine, a najboljom sportašicom proglašena je judašica Barbara Matić.

   

  U 69. izboru Sportskih novosti sudjelovalo je 287 novinara.

  omentara

  1. Pingback: Duvnjak je među elitom: Pogledajte popis sportaša iz kolektivnih sportova koji su dobili nagradu za najboljeg u Hrvatskoj - Radio Đakovo

  2. Pingback: Đakovčanin Domagoj Duvnjak najbolji hrvatski sportaš godine

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog