Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Očevidac o sukobu navijača: “Izgledalo je kao ratna zona…”

  „To je strašno izgledalo, izgledalo je kao ratna zona, pedesetak ljudi maskiranih tuku se palicama, motkama… Bilo je strašno, automobili su se i s jedne i s druge strane okretali i vraćali nazad i baš je strašno izgledalo”, tim je riječima naš sugrađanin Ićo Ćurić opisao sukob kojemu je slučajno svjedočio dok se kod Mercatora zatekao prolazeći u svom automobilu na mjestu sukoba navijača u Đakovu.

  „Prva reakcija mi je bila da okrenem auto i da se vratim, međutim, kćer mi je počela vrištiti, dvojica su ležala dolje, a ovi su ih udarali s nekim motkama, ona počela je vrištiti „tata, ubit će ih..”…

  Počeo sam tada svirati s autom i krenuo sam na njih, na ove što su imali te motke da puste te dečke, nemam pojma…,bilo je strašno…, ležali su dolje, udarali su ih…, krenuo sam na njih s autom i oni su bacili te motke i ostavili tu dvojicu i razbježali se kao i ostali i onda nakon minutu, dvije došla je policija i bio je prekid”, prisjetio se u izjavi za naš Radio Ćurić subotnjeg sukoba.

  Podsjećamo, prema službenom policijskom priopćenju, jedna osoba je ozlijeđena u sukobu navijačkih skupina koji se u subotu dogodio u Đakovu, kod Mimoze.

  „U subotu oko 20:40 sati zaprimili smo dojavu da se u Đakovu kod Mimoze nalazi nekoliko desetaka osoba koji su imali drvene palice i da bi se tu mogao dogoditi nekakav incident. Promptno smo uputili dvije ophodnje policije na mjesto događaja i tamo smo zatekli veću skupinu navijača koji su se obračunavali s palicama, bengalkama. Vrlo brzo smo uspostavili javni red i mir, međutim, do našeg dolaska nažalost jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede, a to je 23-godišnji hrvatski državljanin s područja Vukovarsko-srijemske županije”, izjavio je jutros za Radio Đakovo glasnogovornik PU osječko-baranjske Zoran Kon.

  U sukobu je, kako doznajemo, sudjelovalo više desetaka osoba od kojih mnogi izvan Đakovšitne.

  „U ovom događaju smo uhitili dvije osobe protiv kojih podnosimo kaznene prijave za sudjelovanje u tučnjavi, a možemo reći da ćemo iskoristiti sve dokaze koje smo prikupili na mjestu događaja kao i druga tehnička pomagala da bi utvrdili sve sudionike koji su sudjelovali u ovoj tučnjavi i da ih privedemo pravdi. Ova dva uhićena izgrednika oni su sa šireg područja Đakova tako da za sada ne bi izlazili sa svim informacijama jer su nam potrebne za daljnje rasvjetljavanje ovog kaznenog djela i privođenje svih sudionika ovog događaja”, pojašnjava Kon ističući da je ozlijeđeni navijač izvan životne opasnosti,

  „ Možemo reći da se ozlijeđena osoba nalazi izvan životne opasnosti, u KBC-u Osijek pružena mu je liječnička pomoć, izveden operativni zahvat i svi očekujemo da će biti sve u redu”, kratko je dodato Kon ističući da policija ne raspolaže informacijama o drugim ozlijeđenim osobama.

  „Možda ih ima više, a jesu li se prijavili nekim drugim medicinskim ustanovama ili se uopće nisu prijavili na liječenje to će sigurno istraga utvrditi”, zaključio je glasnogovonik PU OBŽ Zoran Kon.

  O toj temi bit će riječi u današnjoj emisiji “Izravno” u 13:30.

  Foto: Fotografija slušatelja

  1 komentar

  1. Pingback: Očevidac o sukobu navijača: “Izgledalo je kao ratna zona…”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog