Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bez novopozitivnih u Đakovštni

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 120 uzoraka od kojih je 17 bilo pozitivno na koronavirus.

  Šest novopozitivnih osoba ima prebivalište na području Osijeka, po dvije su s područja Belišća, Donjeg Miholjca, Đurđenovca i Našica, a po jedna novopozitivna osoba je s područja Bilja, Darde i Magadenovca.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 54 osoba oboljelih od COVID-19, i to 42 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 5 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 12 pacijenata s tim oboljenjem.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 998 osoba.

  U zadnja 24 sata policijski službenici proveli su 17 provjera osoba u samoizolaciji i 131 nadzor ugostiteljskih objekata, a nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

  Tijekom vikenda (12.-15. ožujka) inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 150 nadzora provođenja epidemioloških mjera (115 u ugostiteljskim objektima, 20 u trgovačkim centima, 10 u trgovinama, 2 tržnice te po jedan frizerski salon, ljekarnu i pekarnicu) pri čemu su utvrdili 25 nepravilnosti te izrekli naloge za njihovo otklanjanje.

  1 komentar

  1. Pingback: Bez novopozitivnih u Đakovštni

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog