Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U OBŽ 16 novopozitivnih, četiri s područja Đakova

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 355 uzoraka od kojih je 16 bilo pozitivno na koronavirus.

  Osam novopozitivnih osoba živi na području Osijeka, četiri na području Đakova, a po jedna Antunovca, Bilja, Erduta i Viškovaca.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 74 osoba oboljelih od COVID-19, i to 56 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 13 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 18 pacijenata s tim oboljenjem.

  Preminula je jedna osoba u dobi od 76 godina.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 812 osoba.

  Policijski službenici proveli su 21 provjeru osoba u samoizolaciji. U 20 samoinicijativnih provjera sve su osobe zatekli na prijavljenoj adresi, dok postupajući po jednoj dojavi građana iz Osijeka utvrdili su kršenje te mjere. Obavili su i 176 nadzora objekata, a pri tomu nisu utvrdili kršenje propisanih mjera.

  Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 51 nadzor provođenja epidemioloških mjera (15 ugostiteljskih objekata, 15 prodavaonica i trgovina, po 3 pekarnice, benzinske crpke, trgovačka centra i tvrtke te ostalo u drugim objektima). U dva nadzora utvrdili su nepravilnosti i odmah izdali naloge za njihovo otklanjanje.

  1 komentar

  1. Pingback: U OBŽ 16 novopozitivnih, četiri s područja Đakova

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog