Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Tko će platiti 25 mil. kuna ugovorne kazne?!”

  Nedopustivo je da već četiri godine traju radovi u Preradovićeoj ulici i da ta ulica još uvijek nije završena i da djeca hodaju po pustopoljini, a ne po ulici koja odgovara standardima grada iz 21. stoljeća”, konstatirao je gradonačelnički kandidat koalicije Srcem za Đakovo Zoran Vinković na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je prozvao gradsku vlast i Đakovački vodovod.

  Kada sam već spomenuo aglomeraciju, prozivam i pozivam i gradonačelnika Đakova, a isto tako i direktora Đakovačkog vodovoda da odgovori na jedno jednostavno pitanje; da li će Đakovački vodovod, bez obzira što je napisao prigovor, platiti penalizaciju, odnosno ugovornu kaznu od 25 milijuna kuna s obzirom da su takvi ugovori potpisani. Dakle, radi se u ugovornoj kazni i morat će biti izvršen povrat 25 milijuna kuna prema EU. S obzirom da proračun Grada Đakova koji je planiran za 2021. godinu sadrži i stavku od gotovo 50 milijuna kuna za kanalizaciju i vodoopskrbu, pitanje da li su gradski vijećnici bili obmanuti kada su usvajali gradski proračun s obzirom da se i prilikom donošenje gradskog proračuna već dobili vijest o penalizaciji od 25 milijuna kuna”, rekao je Vinković.

  Građani grada Đakova zaslužuju da im se promtno i istinito odgovori s obzirom da je ovim potezom Grad i Đakovački vodovod stavljen u ogromnu dubiozu”, tvrdi Vinković uz konstataciju da je za to odgovoran aktualni gradonačelnik i Uprava Đakovačkog vodovoda.

  Vinković je prozvao aktualnu gradsku vlast i zbog zapošljavanja.

  Nastavlja se, dakle, val zapošljavanja, odnosno uhljebljivanja i moja je preporuka jednostavno da se ne raspisuju javni natječaji, da se ne troše novci s obzirom da se ti natječaji moraju objaviti, nego, s obzirom da se već zna ime i prezime, boja očiju, boja kose, da jednostavno, onda, na takav način i zaposle svoje podobnike, odnosno članove obitelji”, pojasnio je Vinković.

  omentara

  1. Pingback: “Tko će platiti 25 mil. kuna ugovorne kazne?!”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog