Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Besplatna edukacija za PC operatera

  U sklopu projekta „Imam priliku”, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina, Općina Satnica Đakovačka, uz partnerski odnos  s Općinom Semeljci i Općinom Viškovci, provodi program besplatnog osposobljavanja za operatera, odnsono operaterku na PC računalu.

  Program osposobljavanja traje ukupno 120 sati, a u program se mogu upisati osobe koje su završile osnovnu školu.

  Polaznici će se kroz program upoznati s osnovnim konceptima informatičke tehnologije, korištenjem računala i upravljanjem datotekama, obradom teksta (Word), tabličnim kalkulacijama (Excel), bazama podataka (Access), prezentacijama (PowerPoint), informacijama i komunikacijama (Internet).

  Polaznicima s područja Općine Satnica Đakovačka, Općine Semeljci i Općine Viškovci osiguran je prijevoz do mjesta održavanja edukacije i literatura.

  Svi zainteresirani za program osposobljavanja mogu se javiti na broj telefona 097/660-2396 , 031/852-019 ili na mail: imampriliku@gmail.com do 31. siječnja 2021. godine.

  Program osposobljavanja provodit će se u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

  1 komentar

  1. Pingback: Besplatna edukacija za PC operatera

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog