Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Trnavi za Dan općine novi spomenik poginulim braniteljima

  Općina Trnava priprema se za obilježavnje Dana općine u petak 22. siječnja, na blagdan svetog Vinka.

  Ovogodišnji program obilježavanja reduciran je zbog epidemioloških razloga, ističe načelnica Irena Mikić Brezina.

  Naravno da ćemo 22. siječnja obilježiti Dan općine, ali sukladno epidemiološkim mjerama – što znači ograničeni broj osoba, odnosno do 25, koliko je dopušteno i nećemo to kršiti”, kaže načelnica najavljujući svečanu sjednicu Općinskog vijeća, ali bez većeg okupljanja.

  Program će početi polaganjem vijenaca u 11 sati kod novouređenog spomenika poginulim braniteljima u Domovinskog ratu na groblju u Trnavi.

  Na inicijativu Općinskog vijeća izgrađen je spomenik poginulim braniteljima s područja Općine, a to su Zoran Baličević i Ivica Tomić. Spomenik je izgrađen prošle godine tako da će na Dan općine biti posveta spomenika i polaganje vijenaca”, pojasnila je načelnica najavljujući i tradicionalni blagoslov nadbiskupijskih vinograda u 12 sati, te svečanu sjednicu Općinskog vijeća u 13 sati.

  Dan općine prigoda je i za analizu prošlogodišnjih rezultata, odnosno realiziranih projekata, kaže načelnica, izdvajajući izradu projektne dokumentacije za sustav odvodnje Općine Trnava, energetsku obnovu Doma kulture u Hrkanovcima, projekt Zaželi II faza, obnova fasada na Domu kulture u Kondriću, izgradnja Doma kulture u Dragotinu…

  Foto: Ustupljene fotografije

  1 komentar

  1. Pingback: U Trnavi za Dan općine novi spomenik poginulim braniteljima

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog