Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U OBŽ preminulo 10 osoba

  U laboratorijima za mikrobiologiju Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano ukupno 560 uzoraka od kojih je 242 bilo pozitivno.

  Novopozitivne osobe imaju prebivalište u 56 naselja na području Osječko-baranjske županije; najviše na području grada Osijeka s prigradskim naseljima (103), a slijede područja gradova/općina Đakovo (25), Beli Manastir (15), Čepin (13), Našice i Valpovo (11), Antunovac i Donji Miholjac (po 8), Darda (6), Belišće (5), Kneževi Vinogradi (4), Čeminac, Đurđenovac i Gorjani (po 3), Erdut, Ernestinovo, Feričanci, Koška, Podgorač i Semeljci (po 2) te Bilje, Donja Motičina, Draž, Drenje, Duboševica, Marijanci, Petlovac, Petrijevci, Satnica Đakovačka, Šodolovci, Viškovci i Vladislavci (po 1).

  Na bolničkom liječenju nalazi se ukupno 247 osoba oboljelih od COVID-19, i to 192 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih su 48 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 56 pacijenta s tim oboljenjem.

  U zadnja 24 sata u KBC Osijek i OŽB Našice preminulo je deset osoba s područja Osječko-baranjske županije. Preminuli su bili u dobi od 57 do 93 godine, a uz COVID-19 imali su i druga oboljenja.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 2.557 osoba.

  Policija je provjeravala 45 osoba kojima je određena mjera samoizolacije. U 44 samoinicijativnih provjera sve osobe su zatečene na prijavljenoj adresi, a prilikom provjere jedne dojave građana u Osijeku utvrđeno je kršenje te mjere. Policijski službenici obavili su i 211 nadzora objekata pri čemu nisu utvrdili kršenje propisanih mjera.

  Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 22 nadzora provođenja epidemioloških mjera, a nisu utvrdili nepravilnosti.

  1 komentar

  1. Pingback: U OBŽ preminulo 10 osoba

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog