Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sveti Nikola iznenadio korisnike Radionice sv. Josipa

  Korisnike Terapijske radionice svetog Josipa, koja djeluje pri samostanu Milosrdnih sestara svetog Križa, a koja okuplja osobe s teškoćama, danas je iznenadila posjeta Svetog Nikole na njihovim kućnim adresama.

  Naime, kako ističe sestra Marija Klara, zbog pandemije koronavirusa ne održavaju se uobičajeni susreti pa je umjesto toga organiziran dolazak Svetog Nikole na njihove adrese.

  Stjecajem okolnosti, odnosno zbog pandemije koronavirusa odlučili smo na jedan poseban način, što nikada dosad nismo, da Sveti Nikola ode na njihove kućne adrese, da im uruči darove jer se ne možemo okupljati u našoj radionici”, kaže sestra Marija Klara.

  Sveti Nikola će tijekom dana obići 25 adresa na području Đakovštine, ali i jednu korisnicu u Brodsko-posavskoj županiji.

  Pridržavat ćemo se svih mjera, nećemo ulazaiti u kuće, nego ćemo se zadržati na kapiji, u dvorištu, na otvorenom… Bitan je cilj, da se djecu usreći, da im se uljepša vrijeme ovih blagdana jer su i ovako puno osamljeni, tužni i evo, na neki način, da im uljepšamo ove dane, ove blagdane, a oni će nekoliko dana živjeti od ovog dana, ja to znam”, dodaje sestra Marija Klara s kojom su u pratnji Svetog Nikole i dva anđela.

  Opširniji prilog o ovoj temi poslušajte u emisiji Nevenovci u utorak u 18 sati.

  1 komentar

  1. Pingback: Sveti Nikola iznenadio korisnike Radionice sv. Josipa

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog