Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pomoć se skuplja i u Dračicama, Tomašancima i Piškorevcima

  Do nas stižu informacije kako je u Petrinji i okolici kaos jer trgovine ne rade pa se nema gdje kupiti kruh, konzerve, mlijeko. Dodatne probleme napravilo je još nekoliko potresa koji su jutros zatresli Hrvatsku. EMSC je objavio da je prvi bio u 6.15 sati s epicentrom u Lekeniku blizu Siska i Petrinje jačine 4.7 Richtera, drugi je bio još jači – 4.8 po Richteru.

  Nakon jučerašnje velike akcije u Đakovu, akcije se nastavljaju i danas. Doznajemo da su akcije prikupljanja pomoći za stanovnike potresom pogođenog područja u Dračicama ispred caffe bara Otvarač, a druga u Tomašancima kod Caffe bara Porto.

  “Od 09:00 – 21:00 bit će organizirano prikupljanje priloga i donacija u obliku prehrambenih proizvoda s dužim rokom trajanja (voda, brašno, sol, ulje, mlijeko, konzervirana hrana…), higijenske potrepštine i sve ostalo što je potrebno za preživjeti! Nakon sakupljenih priloga u noći sa 30/31.12. organizirat ćemo potrebni transport namirnica direktno do Petrinje! Svoje donacije moći ćete priložiti na adresi:
  Lička 2, Dračice (ispred prostorija Caffe Bar Otvarač)”

  “30.12.2020 od 08:00h PA DO KRAJA DANA SKUPLJAMO POMOĆ U OBLIKU HRANE, PIĆA, ODJEĆE, GORIVA ZA AGREGATE, GRAĐEVINSKOG MATERIJALA, DEKE, STVARI ZA HIGIJENU I SVE ŠTO SMATRATE POTREBNIM
  31.12 VOZIMO U PETRINJU
  ČEKAMO VAS ISPRED CAFFE BAR PORTO, TOMAŠANCI“

  Pomoć se skuplja i u Mjesnom domu u Piškorevcima.

  Centar 112 poziva pravne i fizičke osobe koje žele pomoći potresom pogođenim područjima da ponudu pomoći s opisom pomoći i kontakt podatke; telefon, mobitel ili e-pošta dostave na adresu e-pošte Ravnateljstva civilne zaštite: potres.petrinja@mup.hr

  1 komentar

  1. Pingback: Pomoć se skuplja i u Dračicama, Tomašancima i Piškorevcima

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog