Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Najljepša božićna jelka 2020. godine

  Radio Đakovo danas proslavlja svoj 59. rođendan. Na našim frekvencijama valjaju se Dunavski valovi, zaštitni znak nekada vrlo popularne emisije Vi birate, mi emitiramo, iz koje je nastao i Maratonac, dugovječni program obilježen dobrom glazbom, pozivima slušatelja i nagradnim igrama.

  Ni serveri ni e-mail poslužitelji nisu nas spriječili da i ove godine u Maratoncu odaberemo najljepšu božićnu jelku.

  U tome ste nam pomogli i vi tako što ste ostavljali Facebook reakcije na fotografije jelki koje su postavljenje na Facebook stranici Radio Đakova.

  Nagradu za najljepšu jelku 2020. osvaja Josipa Pavlović.

  “Sestre je vidjela objavu Radija i nagovorila me da prijavim jelku. Skoro nisam ni poslala. Uspjela sam je poslati tek iz drugog pokušaja, a i lampice su mi radile probleme kod fotografiranja. Sestra i ja smo jelku okitile, a mama nas je nadgledala. Mama inače voli zelenu boju, a ove godine odlučile smo se za ovu. Neke mašne mama je izradila ručno,” rekla nam je zadovoljna Josipa u izravnom javljanju na Radio.

  Da je ovo najljepša jelka 2020. godine složilo se više od 450 ljudi, a nitko svoje oduševljenje nije krio niti u komentarima.

  Nagradu za najljepšu jelku i ove godine osiguravaju Samoposlužne autopraonice Economic (kod Kauflanda, Strizivojna, Semeljci).

  Čestitamo dobitnici! 🙂

  Svima drugima zahvaljujemo na predivnim jelkama koje su nam poslali i tako nam uljepšali ovu tešku godinu. <3

  1 komentar

  1. Pingback: Najljepša božićna jelka 2020. godine

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog