Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Alkoholiziran upravljao vozilom, sletio s kolnika i završio na triježnjenju

  U razdoblju od 4. do 6. prosinca, na području Policijske uprave osječko –baranjske u prometu je zaustavljeno je 11 vozača od čega 8 vozača osobnog automobila i 3 vozača bicikla, koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  U navedenom razdoblju osim alkohola, evidentirano je još 174 prekršaja od kojih 100 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 8 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 13 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, 1 upravljanje pod zabranom, 3 upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 47 ostalih prekršaja.

  Jučer, 6. prosinca, u 16,55 sati u Trnavi, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Utvrđeno je da 45-godišnji hrvatski državljanin iz Hrkanovaca Đakovačkih upravljao osobnim automobilom kojemu je isteklo važenje prometne dozvole, prije stjecanja prava na upravljanje te se nije kretao sredinom obilježene prometne trake i sletio je s kolnika.

  Također mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,72 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 42.000 kune ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja osobnim automobilom „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: Alkoholiziran upravljao vozilom, sletio s kolnika i završio na triježnjenju

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog