Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Znanstveni skup “Perspektive katoličkih učilišta i obrazovanja općenito”

  Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku organizira u utorak 24. studenoga znanstveni skup na temu „Perspektive katoličkih učilišta i obrazovanja općenito“. Skup će se održati u Dvorani biskupa Antuna Mandića Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice u Đakovu s početkom u 9 sati.

   U prvom dijelu skupa predviđena su izlaganja: Ivica Žuljević, mag. theol.: „Stanje i izazovi katoličkih škola u Republici Hrvatskoj“; dr. sc. Jasminka Buljan Culej: „Vrijednost i uloga katoličkih škola u hrvatskome društvu“; izv. prof. dr. sc. Ivica Pažin: „Lice odgoja. O budućnosti odgoja iz kršćanske perspektive“; dr. sc. Zvonko Miličić: „Perspektive katoličkih škola u BiH i doprinos franjevaca Bosne Srebrene sveukupnom obrazovanju“.

   U drugom dijelu skupa, s početkom od 14 sati, slijede izlaganja: izv. prof. dr. sc. Suzana Vuletić: „Internacionalizacija komprehensivnog obrazovanja: između kvalitetnog poučavanja studenata i kvantitetne birokratizacije podučavatelja“; prof. dr. sc. Ivan Koprek: „Sluškinja, pomoćnica ili odmetnica? Uloga, mjesto i budućnost filozofije na teološkom fakultetu.“; prof. dr. sc. Željko Tanjić: „Identitet i poslanje Katoličkog sveučilišta“; izv. prof. dr. sc. Vladimir Dugalić i doc. dr. sc. Martina s. Ana Bagić: „Transdisciplinarnost, interdisciplinarnost, dijalog. Temeljne smjernice za odgoj u katoličkim ustanovama“. 

  1 komentar

  1. Pingback: Znanstveni skup “Perspektive katoličkih učilišta i obrazovanja općenito”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog