Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Školski projekt kao promidžba Đakova i Slavonije

  Na ovogodišnjem  natječaju Turističke kulture koji se provodi u organizaciji Prokulture – Opservatorija kulturnih politika – Split, u suradnji s Osnovnom školom Hvar i uz potporu grada Hvara, projekt „Jakov Haibel – Mozartov šurjak u Đakovu” Srednje strukovne škole Antuna Horvata izbaran je među jednaest najboljih i trebao se predstaviti na  13. Smotri Turističke kulture u listopadu 2020.godine na Hvaru.

  S obzirom na epidemiološku situaciju Organizacijski odbor je odlučio kako će se smotra održati na mreži te da će nagrađeni projekti biti predstavljeni prezentacijom ili video materijalima. 

  Voditelji projekta Dario Kustura i Antonija Bilić osmislili su učenicima video zapis, koji je snimio i režirao  nastavnik Škole Mihael Kelbas  u kojem  su predstavili ne samo projekt već i kulturne i turističke znamenitosti Grada Đakova.

  Vjerujemo kako  ovaj video nadilazi okvire školskog projekta i može poslužiti kao iznimno uspjeli promidžbeni kulturno-turistički materijal Đakova i Slavonije”, ocjenjuju u đakovačkoj Srednjoj strukovnoj školi.

  https://www.youtube.com/watch?v=r66TTMCJsMU&ab_channel=SSAH%C4%90akovo

  1 komentar

  1. Pingback: Školski projekt kao promidžba Đakova i Slavonije

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog