Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Novopozitivnih u OBŽ 98, u Đakovu 7, sve veći pritisak na broj hitne pomoći

  Broj novozaraženih u Osječko-baranjskoj županiji i dalje je visok.

  Prema današnjim podacima, 98 je novopozitivnih od kojih je 41 s osječkog područja, iz Belišća je 8, Đakova 7, a od drugih naselja s područja Đakovštine Trnava ima 4, a po jedna novozaražena osoba je iz Drenja i Satnice Đakovačke.

  Na liječenju u KBC-u Osijek je 134 pacijenata, od kojih je 29 na respiratoru, a u našičkoj bolnici je 28 oboljelih od Covida 19.

  U Respiracijskom centru KBC-a Osijee jučer su preminule dvije muške osobe iz Osijeka, rođene 1946. , odnosno 1956. godine, a uz Covid imali su i druga teška oboljenja, navodi se u današnjem priopćenju Županijskog stožera civilne zaštite.

  U samoizolaciji je 4.885 osoba.

  Na današnjoj sjednici Županijskog stožera upozoreno je na sve veći pritisak na dežurni telefon hitne pomoći na koji se u posljednja 24 sata javilo 320 građana, a većina se poziva odnosila na pitanja u vezi Covida- 19.

  Na taj način ugoržen je normalan rad ove hitne službe jer zbog zagušenosti linija postoji opasnost da vezu ne dobiju građani koji su u kritičnoj situaciji i po drugim bolestima i izvanrednim situacijama”, navodi se u priopćenju uz preporuku građanima da za pitanja o Covidu 19 koriste broj 113 koji je aktivan upravo za tu namjnu. Također se navodi da su u tijeku pripreme za otvaranje još jednog centra u Zavodu za javno zdravstbvo OBŽ koji će odgovarati na takve upite.

  1 komentar

  1. Pingback: Novopozitivnih u OBŽ 98, u Đakovu 7, sve veći pritisak na broj hitne pomoći

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog