Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tijekom vikenda 292 prometna prekršaja, 40 alkoholiziranih vozača

  U razdoblju od 2. do 4. listopada, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 40 vozača od kojih 32 vozača osobnog automobila, 6 vozač bicikla, 1 vozač traktora i 1 vozač motocikla, koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  Evidentirano je još 292 prekršaja od kojih 150 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 32 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 22 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 3 upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 2 prekršaja odbijanja ispitivanja na prisutnost alkohola u krvi vozača, 1 upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom, 1 odbijanje ispitivanja na prisutnost alkohola u krvi vozača i 81 ostali prekršaj.

  U petak, 2. listopada, oko 00,40 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljen je 45-godišnji hrvatski državljanin iz Hrkanovaca Đakovačkih koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje te se odbio alkotestirati.

  Smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 40000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 negativnih prekršajnih bodova.

  Oko 2,20 sati, u Osijeku, u Erdutskoj ulici, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 25-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,22 grama po kilogramu te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

  1 komentar

  1. Pingback: Tijekom vikenda 292 prometna prekršaja, 40 alkoholiziranih vozača

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog