Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Broj novopozitivnih i dalje raste, u OBŽ 131, a u Đakovu 13

  U zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije utvrđen je pozitivan nalaz na koronavirus za 131 osobu, što je novi neželjeni rekord u jednom danu od početka epidemije, objavio je Županijski stožer civilne zaštite. Testirano je ukupno 448 uzoraka (364 u Kliničkom bolničkom centru Osijek i 84 u Zavodu za javno zdravstvo OBŽ).

  Najviše pozitivnih nalaza bilo u Osijeku (54), a s prigradskim naseljima (Tenja 4, Višnjevac 3, Briješće 1 i Josipovac 1) na području Grada Osijeka pozitivan nalaz utvrđen je za ukupno 63 osobe.

  Po mjestu stanovanja novozaraženih slijede Belišće s devet osoba, odnosno 11 s prigradskim naseljem Gat (2) te Đakovo s osam, odnosno 13 s prigradskim naseljima Selci Đakovački (4) i Široko Polje (1). Pet novopozitivnih osoba su iz Našica, četiri iz Trnave, po tri iz Darde, Ivanovca i Piškorevaca, po dvije iz Antunovca, Belog Manastira, Bilja, Čepina, Ernestinova i Laslova, dok Aljmaš, Batina, Dalj, Jurjevac Punitovački, Kešinci, Koška, Marjančaci, Marijanci, Miholjački Poreč, Palača, Petrijevci, Semeljci, Vladislavci i Vrbica imaju po jednu novopozitivnu osobu.

  Na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek trenutno se nalazi 66 osoba koje su oboljele od COVIDA-19 od kojih je devet na respiratoru. Pet oboljelih osoba hospitalizirano je u Općoj županijskoj bolnici Našice.

  U Respiracijskom centru KBC-a preminula je jedna hospitalizirana osoba, žena iz Strizivojne, rođena 1959. godine, koja je uz COVID-19 imala i druga teža oboljenja.

  Epidemiolozi su odredili samoizolaciju za 414 novih kontakata oboljelih osoba, pa se na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji nalazi ukupno 3.322 osoba.

  Policija je u zadnja 24 sata obavila 207 samoinicijativnih provjera osoba u samoizolaciji, no  svi provjeravani zatečeni su na prijavljenoj adresi.

  1 komentar

  1. Pingback: Broj novopozitivnih i dalje raste, u OBŽ 131, a u Đakovu 13

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog