Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Udruga ugostitelja želi pridonijeti turističkom imidžu grada

  Protekli tjedan osnovana Udruga ugostitelja okuplja četrdesetak đakovačkih ugostitelja, a cilj joj rješavati nagomilane probleme u toj djelatnosti, istaknuo je gostujući u današnjoj emisiji Izravno Antonio Marić, predsjednik.

  Udruga ugostitelja je osnovana jer nismo svi obrtnici i ne možemo svoje interese artikulirati kroz postojeći Ceh ugostitelja koji djeluje u sklopu Udruženja obrtnika. Na području Đakovštine ima nas oko 140, a dosad se u udrugu učlanilo četrdesetak ugostitelja; vlasnika kafića, restorana, noćnih klubova. Svima su vrata otvorena i svi su pozvani uključiti se u rad jer samo tako možemo rješavati probleme koji su se nagomilali ovih godina. No nećemo samo djelovati na rješavanju problema, već ćemo kroz različite programe, edukacije i seminare pokušati poboljšati ugostiteljstvo na području grada Đakova i time pridonijeti turističkom imidžu našega grada, a nastojat ćemo i humanitarno djelovati”, pojasnio je predsjednik Antonio Marić naglasivši da đakovački ugostitelji zapošljavanju tristotinjak radnika.

  Govoreći  o utjecaju koronakrize na ugostiteljstvo, David Spajić posebno je upozorio na položaj noćnih klubova. Tvrdi da se epidemiološke mjere poštuju u svim tim objektima i da im treba omogućiti rad.

  1 komentar

  1. Pingback: Udruga ugostitelja želi pridonijeti turističkom imidžu grada

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog