Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Samo dva novozaražena u OBŽ, jedan iz Đakova, a u samoizolaciji 30 učenika iz više škola

  U zadnja 24 sata u laboratoriju Kliničkog bolničkog centra Osijek obrađen je 201 uzorak, a samo dva nalaza bila su pozitivna na koronavirus. Novozaražene osobe su iz Đakova i Đurđenovca. U istom vremenu epidemiolozi Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije odredili su samoizolaciju za još 75 kontakata novopozitivnih osoba, pa je pod tom mjerom na području Osječko-baranjske županije trenutno 445 osoba.

  Među osobama u samoizolaciji od jučer se nalaze i dva djelatnika te 30 učenika iz više škola. U tom broju su i učenici jednog razreda osnovne škole s područja Grada Osijeka kojima je ta mjera određena nakon što je jedan učenik bio pozitivan na koronavirus. Za njih je organizirana nastava na daljinu.

  Na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek nalazi se 16 pacijenata oboljelih od COVID-19 od kojih su dva na respiratoru.

  Policija je obavila tri samoinicijativne provjere osoba u samoizolaciji, a svi su zatečeni na prijavljenoj adresi.

  Na danšanjoj sjednici Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije razmatrana je aktualna epidemiološka situacija. Kako je rečeno, na području županije od početka epidemije pozitivno na koronavirus bilo je ukupno 927 osoba, do sada je izliječeno 822 osoba, preminulo je 26, a trenutno je aktivno pozitivno 79 osoba.

  1 komentar

  1. Pingback: Samo dva novozaražena u OBŽ, jedan iz Đakova, a u samoizolaciji 30 učenika iz više škola

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog