Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U OBŽ dosad dva oboljela učenika, jedno dijete vrtićke dobi, tri djelatnice vrtića

  Tijekom posljednja 24 sata u KBC-u Osijek testiran je 191 uzorak, od kojih su tri uzorka osoba s područja Osječko-baranjske županije bila pozitivna na koronavirus. Dvije su osobe s područja Đakova, a jedna iz Osijeka.

  Trenutno je u KBC-u Osijek hospitalizirana 21 osoba oboljela od koronavirusa, i dalje je jedan pacijent na respiratoru.

  Na području Osječko-baranjske županije do sada su ozdravile 773 osobe zaražene koronavirusom, a trenutno je aktivno zaražena 61 osoba.

  Otkako je počela školska godina, na području naše županije bilježimo sve skupa dva oboljela učenika, ukupno je 6 učenika u samoizolaciji te tri djelatnika škole. Zabilježeno je i jedno oboljelo dijete vrtićke dobi, a u samoizolaciji je 13 djece i tri djelatnice vrtića. Pet djelatnika Općine Čepin pozitivno je na koronavirus, a 15 ih je u samoizolaciji.

  Epidemiolozi su u samoizolaciju stavili 62 nova kontakata, pa se trenutno na području naše županije u samoizolaciji nalazi 414 osoba.

  Policijska uprava osječko-baranjska tijekom vikenda je provjerila dvije osobe u samoizolaciji i nije utvrdila kršenje mjere samoizolacije.

  I inspektori Civilne zaštite obilaze teren, nadzor su tijekom vikenda vršili na 96 lokacija, najviše nadzora izvršeno je u noćnim klubovima, ugostiteljskim objektima i trgovinama. Utvrđeno je 8 kršenja za koja su izdane upozorbe.

  1 komentar

  1. Pingback: U OBŽ dosad dva oboljela učenika, jedno dijete vrtićke dobi, tri djelatnice vrtića

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog