Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanin alkoholiziran automobilom udario u zid

      U razdoblju od 11. do 13. rujna, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je evidentirano 30 alkoholiziranih vozača, od kojih 24 vozača osobnog automobila, 6 vozača bicikla i 1 vozač mopeda.
  Evidentirano je još 299 prekršaja od kojih: 153 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 31 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 25 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 1 upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 1 upravljanje pod zabranom, 4 upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom, 1 odbijanje ispitivanja na prisutnost alkohola u krvi vozača i 83 ostala prekršaja.
  Najveća koncentracija alkohola evidentirana je 13. rujna, oko 18,20 sati, u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist 31-godišnji hrvatski državljanin iz Belog Manastira.
  Biciklistu je evidentirana koncentracija alkohola u krvi od 2,97 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
  Do sada je 31-godišnjak u 2020. godini 9 puta evidentiran kako upravlja biciklom pod utjecajem alkohola i svaki put je bio smješten u posebnu prostoriju.
  U subotu, 12. rujna, oko 13,55 sati, u Đakovu, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 56-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova je zbog nepropisnog skretanja udario u zid. Vozaču je evidentirana  prisutnost alkohola u krvi od 2,48 grama po kilogramu.
  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 21500 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: Đakovčanin alkoholiziran automobilom udario u zid

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog