Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Tko je odgovoran za uklanjanje strvine sa ceste?”- pita Kuševčanka Lucija Škrapić

  U nekoliko navrata dosad upozoravali smo na problem uklanjanja strvina s prometnica, a s tim problemom obratila nam se i Lucija Škrapić iz Kuševca.

  Naime, ispred njezine kuće u Starčevićevoj ulici broj 2, na glavnoj cesti za Osijek, već dva dana na cesti, odnosno uz cestu, leži mrtav labud.

  Prije dva dana, negdje oko 11 sati, labuda s obliženjeg jezera pregazio je kamion-cisterna za prijevz plina slavonsko-brodskih registarskih oznaka. Bila je policija i napravila je zapisnik, bio je i veterinar koji je utvrdio smrt životinje, bili su predstavnici lovčakog društva koji su to isto utvrdili, ali kada smo postavili pitanje tko će to ukloniti, nitko nije znao odgovor i svi su upućivali na jedni druge. Jedino su nam lovci rekli da mi sami to ne smijemo dirati. Tada sam upozorila veterinara i na lešinu psa kod autobusnog stajališta kod ciglane, gdje se s druge strane prodaju lubenice. Jučer smo cijeli dan zvali svi prebacuju odgovornost na drugoga, nitko nema pravoga odgovora tko je nadležan za uklanjanje strvine s ceste. Meni je jedino preostalo da se obratim vama i zamolim da mi pomognete”, kaže naša ogorčena slušateljica.

  Nitko, nitko da reagira na naše pozive, a ide vikend, visoke su temperature…, mi nešto moramo poduzeti… Znate, kada ni psi neće mrtvog labuda, onda znate da je prešlo sve granice…”, ističe Kuševčanka dodajući kako su im rekli da je policija zadužena, nakon što napravi zapisnik, obavijestiti nadležne službe za uklanjanje strvine sa ceste.

  Foto: Ustupljena fotografija

  1 komentar

  1. Pingback: “Tko je odgovoran za uklanjanje strvine sa ceste?”- pita Kuševčanka Lucija Škrapić

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog