Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sve veće zanimanje za edukaciju menadžera

  Osječko-baranjska županija nastavlja sufinanciranje „Programa usavršavanja managera – PUMA“, projekt koji Hrvatska udruga poslodavaca provodi od 1996. godine. Ugovor o suradnji za narednih godinu dana potpisali su jučer zamjenik župana Petar Lagator i direktor Regionalnog ureda HUP-a u Osijeku Ivan Sarić.

  – Ovo je još jedna aktivnosti koju Osječko-baranjska županija provodi s ciljem stvaranja stimulativnog okruženja za razvoj poduzetništva, pa se u suradnji s HUP-om već 16 godina organizira i pomaže ovakav oblik obrazovanja managera. Dobro znamo koliko je svima potrebno cjeloživotno obrazovanje, a o kvaliteti i sadržajnoj aktualnosti ovog programa najbolje govore podaci o velikoj posjećenosti seminarima – rekao je zamjenik župana Petar Lagator.

  Osječko-baranjska županija u svom je proračunu ove godine osigurala 10,2 milijuna kuna za projekte poticanja poduzetništva.

  Direktor Regionalnog ureda HUP-a Ivan Sarić naglasio je kako Program pruža najsuvremeniji oblik izobrazbe, primjeren aktualnim potrebama i trenutku hrvatskog gospodarstva te temeljen na najboljim iskustvima srodnih svjetskih programa. Kreiran je prema potrebama članica HUP-a, uvijek aktualan, raznovrstan i nadasve stručan, pa je i posjećenost seminarima u stalnom porastu.

  Kroz programe PUMA do sada je prošlo više od 4.000 polaznika, a tijekom ove godine omogućit će se edukacija za najmanje 70 polaznika.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog