Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sjećanje na poginule policajce

  Ispred Policijske uprave osječko-baranjske polaganjem vijenaca i prigodnim programom obilježen je Dan policije i Dan Svetog Mihaela – sveca zaštitnika.

  Broj od 60 poginulih policajaca iz ove uprave govori koliku je žrtvu podnijela hrvatska policija da bi se Slavonija i Baranja obranila od agresora.

  – Hrvatska policija je prva stala u obranu naše domovine, svojim je činom dala dovoljno vremena hrvatskom narodu da organizira Hrvatsku vojsku. Žrtva koju su položili na oltar Domovine je velika i zato je se s pijetetom prisjećamo”, rekao je župan Ivan Anušić uputivši čestitku svim hrvatskim policajcima.

  Načelnik Policijske uprave osječko-baranjske Ladislav Bece istaknuo je kako posljednje tri godine policija intenzivno radi na tome da odnos između građana i policije bude odnos povjerenja i suradnje.

  – Provodimo brojne projekte s građanima, od najranije životne dobi do treće životne dobi. Naš je cilj prevencija, a ne represija. Naša je policijska uptrava jedna od najuspješnijih u Hrvatskoj, no ono s čim nismo zadovoljni je broj stradalih u prometnim nesrećama. Od početka godine do sada bilježimo jedanaest smrtnih ishoda prometnih nesreća, a nećemo biti zadovoljni sve dok jednu cijelu godinu ne završimo bez poginulih u prometu – istaknuo je Bece.

   

  Tekst i foto: OBŽ

  1 komentar

  1. Pingback: Sjećanje na poginule policajce

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog