Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Jedan gimnazijski razred u samoizolaciji

  Doznajemo da je jedan razred đakovačke Gimnazije Antuna Gustava Matoša u samoizolaciji i da se nastava za učenike tog razreda  odvija online.

  Potvrdio nam je to prof. dr. Karlo Kožul, voditelj Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije.

  „Informacija je točna, mi smo zbog tri pozitivna učenika ostatak učenika tog razreda stavili u samoizolaciju upravo zato da se eventualno ne bi širio Covid dalje po Gimnaziji i da ne bi morali cijelu Gimnaziju u takvim ekstremnim uvjetima staviti u samoizolaciju. To je jedna preventivna mjera, ništa specijalno, to se događa i u drugim školama, neće se nikome ništa loše dogoditi, djeca će biti desetak dana u samoizolaciji i normalno će se kasnije vratiti svojim zadaćama u školi i redovnoj nastavi, a ovako će nastavu ovih desetak dana pratiti online”, izjavio je za naš Radio dr. Kožul.

  To nije prvi slučaj samoizolacije u školama, dodaje dr. Kožul.

  „Takvih slučajeva nismo imali puno i gledamo uvijek da ne stavimo veliki broj razreda, gledamo samo one učenike koji su u krugu učenika koji je eventualno pozitivan, ali kad je veći broj učenika, onda stavaljmo cijeli razred u samoizolacicju,” pojašnjava dr Kožul uz napomenu da dosad nije bilo slučajeva zatvaranje cijele škole te da je situacija pod kontrolom.

  1 komentar

  1. Pingback: Jedan gimnazijski razred u samoizolaciji

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog