Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Veleposlanica Japana u nastupnom posjetu OBŽ

  Župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić primio je u nastupni posjet veleposlanicu Japana u Republici Hrvatskoj NJ.E. Misako Kaji. Najviše se razgovaralo o suradnji i potencijalima na području gospodarstva, osobito poljoprivrede, kulture, te drugim područjima.

  – Prvi sam put u ovoj prekrasnoj županiji, a sa županom sam razgovarala o potencijalima razmjene između Osječko-baranjske županije i moje zemlje. Oduševljena sam slavonskim poljima i vinogradima, a imala sam priliku i kušati vina s ovog područja te sam sigurna da ćemo upravo na području poljoprivrednih proizvoda i vina, nakon što se završi ova situacija s koronom, uspostaviti suradnju. Japan je sljedeće godine domaćin Olimpijskih igara, pa se nadam se da će ljudi iz ove županije također imati priliku doći i upoznati moju zemlju – istaknula je veleposlanica Misako Kaji.

  Župan Ivan Anušić je naglasio kako vrijednost prošlogodišnje robne razmjene između Japana i Osječko-baranjske županije iznosi oko četiri milijuna eura, a siguran je da ima puno prostora za napredak. – Nadam se da ćemo nakon ovog nastupnog posjeta i kada prođe pandemija, nastaviti razgovarati o izvozu prehrambenih proizvoda Slavonije i Baranje u Japan, rekao je župan.

  1 komentar

  1. Pingback: Veleposlanica Japana u nastupnom posjetu OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog