Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Jedna novozaražena osoba s područja Općine Gorjani

  Sveukupno je,  tijekom posljednja 24 sata, u KBC-u Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije testriano 320 osoba od kojih su 4 bile pozitivne na koronavirus. Jedna je osoba s područja Općine Gorjani, druga s područja Općine Čepine, treća iz Belog Manastira, a četvrta je iz Osijeka, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

  Trenutano je u KBC-u Osijek hospitalizirano 17 oboljelih od koronavirusa od koji je i dalje jedan pacijent na respiratoru.

  Epidemiolozi su u samoizolaciju stavili tri nova kontakta, pa su trenutno na poudrčju naše županije u samoizolaciji 302 osobe.

  Policijska uprave osječko-baranjska potvrdila je kršenje samoizolacije prema jednoj dojavi na području Osijeka, a samoinicjativno su provjerili 36 osoba i nisu utvrdili kšršenje mjere samoizolacije.

  I inspektori Civilne zaštite obilaze teren, nadzor su vršili na 20 lokacija od kojih je na pet utvrđeno kršenje propisane mjere maksimalnog broja osoba u prostoru. Za ova su kršenja izdali upozorbe, navodi se u priopćenju Županijskog stožera civilne zaštite.

  1 komentar

  1. Pingback: Jedna novozaražena osoba s područja Općine Gorjani

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog