Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U OBŽ ponovo 11 novopozitivnih, jedna osoba iz Đakova

  Kao i dan ranije, u zadnja 24 sata na području Osječko-baranjske županije pozitivno na koronavirus bilo je 11 od ukupno 258 uzoraka testiranih u laboratoriju Kliničkog bolničkog centra Osijek. Tijekom vikenda u tom laboratoriju obrađeno je rekordnih 493 uzorka.

  Pet pozitivnih osoba ima prebivalište na području grada Osijeka, dvije na području Općine Ernestinovo, a po jedna na području Đakova, Našica i Valpova te Općine Čepin.

  Epidemiolozi su mjeru samoizolacije odredili za 32 kontakta novopozitivnih osoba, pa je sada u samoizolaciji ukupno 296 osoba.

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek hospitalizirano je 17 pacijenata od kojih su tri na respiratoru.

  Policija nije dobila dojave građana o kršenju samoizolacije, a u tri samoinicijativne provjere sve osobe su zatečene na prijavljenoj adresi.

  Inspektori i službenici civilne zaštite proveli su 24 nadzora, i to 7 prodavaonica, 5 svadbenih svečanosti, 1 noćni klub, 4 ugostiteljska objekta te ostalim objektima. U četiri slučaja izrekli su usmena upozorenja zbog kršenja propisanih mjera o ograničenom radu ugostiteljskih objekata, korištenju zaštitnih maski, ukupnom broju osoba u objektu te držanju fizičkog razmaka.

  1 komentar

  1. Pingback: U OBŽ ponovo 11 novopozitivnih, jedna osoba iz Đakova

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog