Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Među alkoholiziranim vozačima i 11 biciklista

  Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske evidentirali su tijekom vikenda ukupno 256 prekršaja od kojih: 123 prekršaja prekoračenja brzine, 23 prekršaja vožnje pod utjecanjem alkohola, 20 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 16 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela u vožnji i 68 ostalih prekršaja.

  Ukupno je alkotestirano 377 vozača, a od 23 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, 11 su vozači bicikala, 10 su vozači osobnih automobila i po jedan vozač teretnog automobila i mopeda.

  Najveća prisutnost alkohola evidentirana je 21. kolovoza, u 19,14 sati, u Našicama, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 54-godišnji hrvatski državljanin iz Našica. Vozaču mopeda evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 3,46 grama po kilogramu.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „AM“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Jučer, 23. kolovoza na županijskoj cesti broj 4292 između Đakova i Dragotina, dogodila se prometna nesreća u kojoj je lake tjelesne ozljede zadobio 59-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova. Vozač je upravljao neregistriranim motociklom, bez položenog vozačkog ispita i nije koristio zaštitnu kacigu.

  Zbog neprilagođene brzine kretanja sletio je s kolnika te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,21 grama po kilogramu.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 34000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozila „A“ kategorije kada stekne pravo na upravljanje i 6 negativnih prekršajnih bodova

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog