Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Josipovcu Punitovačkom održan trodnevni malonogometni noćni turnir

  Prijavom i prema odlukama i naputcima Stožera civilne zaštite uz sve mjere predostrožnosti i zaštite u Josipovcu Punitovačkom održan je u četvrtak, petak i subotu, 16., 17., i 18. srpnja u organizaciji NK „Omladinac“ tradicionalni, dvadeset i drugi malonogometni noćni turnir na kojemu je sudjelovalo 12 ekipa, u većini Josipovčana, a u revijalnom dijelu turnira zaigrale su 3 ekipe muške i ženske djece ekipe te 2 ženske ekipe mladeži i starijih. Pokrovitelj je bila Općina Punitovci uz sponzorstvo josipovačkih mladići na privremenom radu u inozemstvu (novi razglas) i obitelji Stjepana i Igora Pastva ( nagrada u tomboli, sedmodnevno ljetovanje za 2 osobe u Medulinu).

  Prvaci turnira je ekipa „Banasovci“, drugi su bili ekipa „Drljak“, a treći „Prsten“. Najbolji golman je Denis Brkić, a najbolji strijelac Tomislav Eling. Sudili su ispitani suci Rajko Ač i Krešimir Marković, a turnir je vodio veteran Ivica Oslić.

  Tijekom turnira uz ponudu ćevapa i kobasice sa roštilja, sva djeca su počašćena sladoledom, čokoladama, kuhanim klipovima kukuruza, a završnu večer za sve sudionike i gledatelje upriličena je besplatna večera- pečena prasetina.

  Dobra organizacija, unatoč opasnosti od korone i promjenjivom vremenu privukla je svaku večer više od 350 sudionika i gledatelja. Sve se odvijalo pod budnim okom predsjednika kluba Zdravka Krhe i članova uprave.

  Tekst i foto: Mirko Knežević

  1 komentar

  1. Pingback: U Josipovcu Punitovačkom održan trodnevni malonogometni noćni turnir

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog