Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prihodi od poreza na dohodak u OBŽ smanjeni za 13,8 milijuna kuna

  Prošloga tjedna u dvorani Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, u skladu s epidemiološkim mjerama, održana je 31. sjednica Skupštine Osječko-baranjske županije.

  Najzanimljivija točka bila je ona o izmjenama i dopunama Proračuna Osječko-baranjske županije kojim su osigurana sredstva za pomoć mikro poduzetnicima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima u sektoru primarne poljoprivredne proizvodnje i sektoru prerade i stavljanja na tržište poljoprivrednih proizvoda, kao i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima koji pružaju uslugu smještaja s ciljem ublažavanja posljedica uslijed epidemije COVID-19.

  Kao posljedica epidemije koronavirusa, i prihodi od poreza na dohodak u Osječko-baranjskoj županiji smanjeni su za 13,8 milijuna kuna. Proračun Osječko-baranjske županije za 2020. godinu, bio je najveći do sada i iznosio je 1,56 milijardi kuna, što je 65 % više od Proračuna u 2019. Razlog je, uz brojne investicije, bilo i evidencijsko uključivanje u Proračun sredstava za plaće zaposlenih u osnovnim i srednjim školama, kao i spajanje ureda državne uprave sa županijom. S obzirom na pojavu epidemije, bilo je nužno učiniti rebalans Proračuna.

  1 komentar

  1. Pingback: Prihodi od poreza na dohodak u OBŽ smanjeni za 13,8 milijuna kuna

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog