Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Općina Gorjani pomaže studentima s 3 000 kuna

  Obavještavaju se redovni studenti s prebivalištem na području Općine Gorjani koji su u statusu redovnog studenta akademske godine 2019./2020. upisani na bilo koju javnu visokoškolsku ustanovu u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili inozemstvu te pod istim uvjetima i onima koji su upisani na privatne visokoškolske ustanove s pravom javnosti da mogu ostvariti pravo na novčanu pomoć u iznosu 3.000,00 kn.

  Pravo na isplatu novčane pomoći studenti ostvaruju dostavom sljedeće dokumentacije:

  1. ispisane i vlastoručno potpisane prijave
  2. original potvrde visokoškolske ustanove o upisu u akademsku godinu 2019./2020. u statusu redovnog studenta ili odgovarajućeg elektroničkog zapisa iz sustava e-Građani,
  3. preslika važeće osobne iskaznice,
  4. preslika važećeg žiro – računa ili tekućeg računa na koji će se isplatiti pomoć.
  5. privola o obradi osobnih podataka

  Obrazac prijave te obrazac privole o obradi osobnih podataka moguće je preuzeti na web stranici Općine Gorjani (www.gorjani.hr).

  Zahtjevi se podnose poštom preporučeno ili osobno na adresu: Općina Gorjani, Kula 1, 31422 Gorjani s naznakom: ”Prijava za dodjelu novčane pomoći – studenti” najkasnije do 31. srpnja 2020. godine.

  Novčana pomoć će se isplatiti u dva jednaka obroka od 1.500,00 kn na žiro – račun ili tekući račun podnositelja Zahtjeva, odnosno na račun studenta.

   

  1 komentar

  1. Pingback: Općina Gorjani pomaže studentima s 3 000 kuna

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog