Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Načelnica Jasna Matković najavljuje digitalizaciju općinske uprave

  Općina Punitovci, kako dozanjemo od načelnice Jasne Matković, u proceduri je nabave info- tocuch displaya za prijavu komunalnih problema.
  „Info touch display je uređaj putem kojeg će građani na vrlo efikasan način prijaviti sve komunalne probleme koji se pojave na području općine, zatim će svi ti podaci pristizati u općinu digitalnim putem, i na kraju će općina sve podatke unutar svoje jedinice obraditi. Općina Punitovci projektom planira digitalizirati općinsku upravu kroz uvođenje informacijskog sustava za prijavu komunalnih problema od strane građana”, pojašnjava načelnica Matković navodeći da su sredstva za tu investiciju, odnosno aplikaciju osigurana kroz natječaj Fonda za zaštitu okoliša za pametne gradove i općine, a riječ je o iznosu do 200.000 kuna. Javni poziv je prošao, odabrana je najpovoljnija ponuda i uskoro se očekuje realizacija tog projekta, dodaje načelnica.
  Osim toga, u tijeku su i radovi na uređenju uredskog prostora u općinskoj zgradi čime će, kako kaže načelnica, nakon vijećnice i prvog kata te potkrovlja, u potpunosti završiti obnova tog objekta.
  Isto tako, osigurana su sredstva i za uređenje posljednje nerazvrstane ceste u toj općini, a vrijednost te investicije je nešto više od 200 tisuća kuna, s tim da je Ministarstvo graditeljstva osiguralo oko 160 tisuća kuna.

  omentara

  1. Pingback: Načelnica Jasna Matković najavljuje digitalizaciju općinske uprave

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog