Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mural na Nazorovoj školi u znak sjećanja na Ivana Pavića

  Nakon nedavno dovršenog murala kojim se čuva uspomena na poginulog branitelja Željka Trbaru, u tijeku je izrada još jednog murala u našem gradu koji je posvećen tragično preminulom Ivanu Paviću, pravniku Centra za socijalnu skrb, koji je prije točno godinu dana hicima iz pištolja teško ranjen na svom radnom mjestu.
  Naime, na dijelu zapadnog pročelja Osnovne škole “Vladimir Nazor” pri kraju je izrada murala, doznajemo od ravnatelja škole Andrije Šuška.
  “Inicijativa nije potekle od Osnovne škole Vladimir Nazor nego od grupe prijatelja pokojnog Ivana Pavića. Gospođa Müller je došla u ime grupe prijatelja koji financiraju samu izradu murala, a ja kao ravnatelj škole i bivši Ivanov učitelj bio sam sretan da će to biti na našoj školi jer smo mi ponosni na Ivana. Ivan je bio naš Nazorovac, izvrstan učenik, može biti primjer svim ostalim učenicima, a bio je i društveno aktivan i samo ono što sam ja mogao reći je da prihvaćam inicijativu da se mural napravi na našoj školi za našeg bivšeg učenika jer ono što možemo reći je samo da on može biti ponos s obzirom na sve ono vrijeme koje je proveo u školi i onaj dio života koji je proživio u našem okruženju”, izjavio je za naš Radio ravnatelj Nazorove škole Andrija Šušak.

  bty

  bty

  1 komentar

  1. Pingback: Mural na Nazorovoj školi u znak sjećanja na Ivana Pavića

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog