Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 53-godišnjakinja vozila s 0,8 promila

  Jučer, 17 lipnja, u vremenu od 08,00 do 14,00 sati provedene su pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom.

  Utvrđena su 74 prekršaja od čega: 51 nekorištenje sigurnosnog pojasa i 11 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom te 12 ostalih prekršaja.

  Na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljen 5 vozača (4 osobnog automobila i 1 bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 22,30 sati u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zaustavljena vozačica osobnog automobila 53-godišnja hrvatska državljanka iz Belog Manastira. Vozačici je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 0,80 grama po kilogramu.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu od 3 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 1 mjesec i 3 negativna prekršajna boda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog