Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sedmi dan bez novozaraženih, županijski Stožer reducira rad

  Osječko-baranjska županija ni sedmi dan zaredom nema novooboljelih od koronavirusa, istaknuto je danas na konferenciji za novinare županijskog Stožera civilne zaštite. Kako je izvijestio načelnik Stožera Goran Ivanović, od 156 testiranih tijekom jučerašnjeg dana nitko nije bio pozitivan na koronavirus. Od izbijanja epidemije evidentirana je 131 osoba zaražena koronavirusom, do sada se oporavilo njih 105. Osam osoba je preminulo. U ovome trenutku hospitalizirane su tri osobe, tri su jučer otpuštene na kućno liječenje. U samoizolaciji su 54 osobe,  među kojima su i dvije kojima je ta mjera jučer određena, ali je ukupno to 32 osobe manje nego prethodnog dana.

  Javnosti se obratio i župan Ivan Anušić istaknuvši da je Stožer održao 57 sjednica , te uputio 26 inicijativa prema Nacionalnom stožeru civilne zaštite. Najavio je da se županijski Stožer više neće sastajati redovito kao dosad, već prema potrebi.

  -Sedam dana zaredom nema novozaraženih i postupno se vraćamo u normalu. Od početka epidemije testirano je ukupno 4.148 osoba, odnosno uzeto je 4.945 uzoraka, 67 osoba je hospitalizirano, 105 je izliječeno, osam je preminulih, a sedam je bilo na respiratoru. U postupku samoizolacije bila je 2.271 osoba, rezimirao je Anušić. Istaknuo je da su sve službe profesionalno odradile svoj posao, držeći situaciju pod kontrolom od samoga početka. Zahvalio je  građanima na savjesnom provođenju epidemioloških mjera kojih se treba pridržavati u propisanom obliku i ubuduće.

  1 komentar

  1. Pingback: Sedmi dan bez novozaraženih, županijski Stožer reducira rad

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog